mandag 25. april 2011

grillpølse og pinnebrød


Det blir ikke påske uten litt gilling, så da gikk valget på pølser og pinnebrød siden jeg har en mann som elsker pølser.

Til 4 pers:

1 kg mel
0.5l vann
2 ss sukker
1 ts bakepulve
Litt salt
Valgfritt krydder for smak.


Slik gjøres det:
Ha mel i en bolle.
Tilsett resten av ingredienser i jollen og bland til en litt klissete deig. Idag brukte jeg litt hvitløkspulver og pizzakrydder for å få litt smak i deigen.

Ha på remser med deig på de tørke pølsene, og grill på grillen eller hvis det er dårlig vær, stek i stekovnen i 200'c til deigen er blitt gylden. Serveres med ketchup.


Published with Blogger-droid v1.6.8

5 kommentarer:

 1. Dette ble nostalgi for meg, jeg har ikke smakt pinnebrød på mange år. Det var ekstra godt husker jeg, akkurat som pølser smaker ekstra godt stekt på bål framfor i panne. :-)

  SvarSlett
 2. Samme her!! :D
  Jeg fikk oppskriften av ei venninne for 2 år siden og da hadde jeg ikke smakt pinnebrød på mange mange år, så det er såå deilig med slike ting. Ta med deig og pølser i skogen å grill på bål for eksempel...såå koselig :)

  SvarSlett
 3. Takk for oppskrift :) Laget dette på påskeaften, etter å ha sett oppskriften på MN. Og da hadde jeg ikke smakt det på mange år heller - men det var kjempegodt :D Og så lettvint :) Vi grilla på bål :D

  SvarSlett
 4. Nam! Dette så så godt ut at jeg måtte prøve det med en gang, hehe :)
  Pinnebrødet smakte litt lite uten noe krydder oppi, syns jeg. Men nå har jeg tatt i litt diverse pizzakrydder, og tror det blir kjempegodt! :D
  Om det blir sånn som jeg tror det blir, hadde det jo kanskje gått an å bruke det som pizzabunn/calzone? ;)

  Takk for oppskriften!

  klem

  SvarSlett
 5. 3 hjerter: Åhh så koselig å grille med bål, det er såå koselig! :)

  Helene: Ja, man må nesten ha litt krydder i deigen, jeg brukte hvitløkskrydder og pizzakrydder i denne oppskriften og det ble veldig bra:)
  Du får bare prøve deg frem!
  Ang bruke som bunn, det går jo ann å prøve, men da tror jeg hadde villet bytte ut bakepulveret med gjær!! :) Lykke til :)

  SvarSlett

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails