torsdag 29. september 2011

Jeg har prøvd ut Paneng - Red curry spice mix" fra Santa Maria med kyllingfilet igjennom Buzzador


Jeg er med på noe  som kalles for Buzzador. Det vil si at man mottar vareprøver som man tester, deler med venner, får tilbakemeldinger og rapporterer tilbake. Forbrukerundersøkelse med fysisk prøving av produkter rett og slett. Det koster selvfølgelig ingenting, og er bare gøy å være med på. Hittil har jeg f.eks prøvd; fanta brus, hundemat,kattemat og duftspray. Man blir tilbudt kampanjer som passer til en selv og trenger ikke være med på noen man ikke har lyst til. Info om hvordan du kan bli en buzzador kommer helt på slutten.
Og det som er det gøye nå er at jeg får prøver ut mat, og da kan jeg jo dele med dere via bloggen min. Ja, det er halvfabrikat,  men en gang i blant lager vi alle lettvind kost. :)

Jeg har prøvd ut "Paneng - Red curry spice mix" fra Santa Maria, og brukt Santa Maria's egne kokosmelk og eggnudler til. De anbefaler bruk av kylling eller svinestrimler til retten, så idag ble det kyllingstrimler. Neste gang blir det svinestrimler.
Her er bilde av produktene.
Slik ser posen med krydderet ut.

Jeg brukte det jeg hadde av grønnsaker og kyllingfilet.

Idag ble det
1 pk kyllingfilet.
1 orange paprika
2 vårløk
1 liten purre
1 pose knaskegulrøtter
1 gul løk.
Liten ingefær

Slik gjøres det:

Kutt opp kyllinfilene i passe stykker.

Kutt opp grønnsakene.

Varm litt olje i en stekepanne/vid kjele og stek kyllingbitene.

Finn en panne/kjele og ha i litt olje og stek grønnsakene.

Finn frem en kjele med vann og kok opp til nudlene. Tilsett 1 ts salt. Og ha i nudlene når det koker.

Når kyllingbitene er ferdig stekt har du over sausposen og blander det godt sammen.
Tilsett kokosmelken,
og rør alt godt, slik at alt er blandet sammen.

Dette skal så koke i 3 minutter.
Mot slutten av koketiden tilsetter du grønnsakene i sausen og lar alt koke sammen i 5 minutter.

Rør inniblant.
Kokt nudlene i  4 minutter.
Når man serverer så legger jeg først oppi litt nudler i en skål,og legger jeg på sausen på toppen.
På denne måten kan alle forsyne seg med sausmengde de ønsker selv.

Her er min skål. Det ser nydelig ut!
Og jeg syntes dette smakte veldig godt. Og ble overrasket over at det var litt sterkere enn jeg hadde trodd, men syntes det var akkurat passe sterk.(vanligvis må man krydre litt ekstra til slike posekrydder) Veldig godt. Kokosmelken var fyldig å god og  kvaliteten på disse nudlene likte jeg også, og det er svært kort koketid, så dette er middag som kommer raskt på bordet på en travel hverdag.


Så info om hvordan å bli en buzzador:

Invitasjon:
Jeg har registrert meg som buzzador på www.buzzador.com og foreslår att du også gjør det!
Som buzzador får du prøve nye produkter og tjenester gratis.
Hvor lang tid det går før du kommer med i din første kampanje kan variere fra noen uker opp til noen måneder, avhengig av hvordan profilen din passer inn i de kommende kampanjene.
Når det finnes mulighet til å komme med i en kampanje får du beskjed via mail.
Klikk på denne lenken, så syns det at det er jeg som har invitert deg (mitt brukernavn som buzzador er swimzy):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=NO&refstr=swimzy 

Hvis du vil vite mer før du bestemmer deg kan du klikke på denne lenken:
http://www.buzzador.com?refstr=swimzy&lang=NO

Hilsen
swimzy

2 kommentarer:

  1. Det så kjempegodt ut! Så morsomt å få teste nye produkter - det vil jeg også være med på!

    M:)

    SvarSlett
  2. Ble det godt eller salt? Prøvde meg på en Santa Maria indisk greie for litt siden, og oppdaget at smakssansen har endret seg en del siden jeg sluttet med halvfabrikata - det ble rett og slett for salt for meg! Troooor jeg fortsetter å lage fra bunnen av altså, selv om det tar et par minutter ekstra. Men husker at jeg pleide å like denne godt! Tør bare ikke prøve meg igjen...

    SvarSlett

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails