Du trenger til 4 personer:
- 800 g lettsaltet torsk
- 350 g fersk spinat
- 2 ss smør
- 1 stk purre
- 150 g hvitost. Idag bruker jeg 4 oster fra tine, siden det er min favoritt osteblanding.
- 3 dl creme fraiche,
- 0.5 ts revet muskatnøtt og pepper
- Varier gjerne med grønnsaker og krydder etter smak..
Slik gjøres det:
Legg spinat i en ildfast form.
Del opp smør i terninger å legg over spinaten.
Skjær purre i skiver.
Rens og del fisken i biter.
Ha purre i formen
og legg fiskestykkene oppå.
Bland osten med creme fraiche
og krydre med muskatnøtt og pepper.
Ha osteblandingen over fisken og stek i ovnen på 220 C i ca. 15 min.
Raskt, enkelt og godt.
Bòn Apètitt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
♥ koselig med en liten hilsen ♥