fredag 11. desember 2015

Egg med pesto

Jeg har aldri prøvd egg med pesto før, men så kom jeg over egg innlegg med denne oppskriften fra mat på bordet, egg med pesto så da bare måtte jeg prøve.. 
Å det var utrolig digg!! :) 
Super å enkel frokost/lunsj på en helgedag når du vil variere egg å bacon frokosten din. 
Bruker muffinsform/ildfast form. 

Til 4 trenger du: 
- 4 egg
- 4 cherrytomater
- 4 -8 kokt skinke/annen valgfri skinke/bacon 
- smør til å smøre form
- salt å pepper
- dæsj pesto 

Slik gjøres det. 
Sett på steikovnen på 180 grader. 
Smør muffinsformene. 

Ha oppi skinke i hver form, kutt opp cherrytomat i 2 å legg oppå skinken. 
Knekk egget(gjerne i ett glass) å hell forsiktig over tomatene å skinken. 

Krydre med salt å pepper. Å ta en dæsj( tok ei lita tskje) med pesto på toppen. 

La det steke midt i ovnen mellom 15-20 min, sjekk underveis. 


De er ferdige når egget er fast.
Nam, så godt!   
 Velbekomme! 


 

1 kommentar:

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails