torsdag 26. august 2010

Middags salat med kylling


Siden min samboer jobber natta hele uka, så sover han halve dagen, så da blir det til at jeg lager middag til meg selv, og siden jeg er så glad i kylling så ble det en middagssalat idag med kylling!

Til en person trenger du:
1 kyllingfilet kutter i passe store biter
Litt salat
2-3 cherrytomater delt i 2
1/4 agurk kutter i terninger
1/2 paprika, valfri farge
100gram kokt pasta(gjerne rester fra dagen før!)
2-3 rediker kutter i tynne skiver
2 vårløker kutter i tynne ringer
2 gulrøtter raspet eller kuttet opp i tynne strimler
1/4 Squasje delt i terninger
5-10 brødkrutonger(jeg har brukt chatham village sea salt & pepper, som er veldig gode og smaksrike)
5-10 terminger fetaost
Litt olje fra festaost glasset, eller valgfri dressing.
Salt og pepper

Slik gjøres det:

Start med å krydre kyllingfilet med ønsket krydder. Nå brukte jeg salt og pepper og rosmarinkrydder.
Gni kryddrene godt inn, kutt kyllingen opp i passe biter og stek de i litt olje på ganske sterk varme. Dette går ganske fort, så pass på så det ikke blir svidd. Hvis du ikke har rester av pasta, så begynner du å lage det først. Følg anvisningen på pakken.

Så kutter man opp alle grønnsakene, og har alt oppi en stor bolle, bortsett fra oljen fra fetaosten/dressingen.
Ha pastaen og kyllingen på toppen, hell over olje/dressing, krydre med salt og pepper og rør alt godt inn!

En rask og enkel middag er ferdig til servering!

Velbekomme!

PS: passer fint som lunsj dagen etter hvis det blir igjen litt resten!


1 kommentar:

  1. Jeg vil forsøke kyllingsalat, å nå ser jeg hva som er i. Einar

    SvarSlett

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails