Til en person trenger du:
1 kyllingfilet kutter i passe store biter
Litt salat
2-3 cherrytomater delt i 2
1/4 agurk kutter i terninger
1/2 paprika, valfri farge
100gram kokt pasta(gjerne rester fra dagen før!)
2-3 rediker kutter i tynne skiver
2 vårløker kutter i tynne ringer
2 gulrøtter raspet eller kuttet opp i tynne strimler
1/4 Squasje delt i terninger
5-10 brødkrutonger(jeg har brukt chatham village sea salt & pepper, som er veldig gode og smaksrike)
5-10 terminger fetaost
Litt olje fra festaost glasset, eller valgfri dressing.
Salt og pepper
Slik gjøres det:
Start med å krydre kyllingfilet med ønsket krydder. Nå brukte jeg salt og pepper og rosmarinkrydder.
Gni kryddrene godt inn, kutt kyllingen opp i passe biter og stek de i litt olje på ganske sterk varme. Dette går ganske fort, så pass på så det ikke blir svidd. Hvis du ikke har rester av pasta, så begynner du å lage det først. Følg anvisningen på pakken.
Så kutter man opp alle grønnsakene, og har alt oppi en stor bolle, bortsett fra oljen fra fetaosten/dressingen.
Ha pastaen og kyllingen på toppen, hell over olje/dressing, krydre med salt og pepper og rør alt godt inn!
En rask og enkel middag er ferdig til servering!
Velbekomme!
PS: passer fint som lunsj dagen etter hvis det blir igjen litt resten!
Jeg vil forsøke kyllingsalat, å nå ser jeg hva som er i. Einar
SvarSlett