Til 3 trenger du omtrent:
*
ca 500 gram torskefilet, i porsjonsstykker
ca 200 gram frisk spinat
1 rødløk, i tynne båter
ca 10 cherrytomater, delt i to
ca 100 gram fetaost, i terninger
saften av 1/2 sitron
olivenolje
salt og nykvernet pepper
*
Rens og vask spinaten. Fres løken raskt i stekepannen i litt olje, til den blir blank og myk. Tilsett spinaten og la den surre med (på lav varme), til den såvidt begynner å falle sammen. Legg spinat og løk i et smurt ildfast fat og fordel fetaosten og cherrytomatene over, og legg deretter fiskestykkene oppå. Press ca 1/2 sitron over og ringle over litt olivenolje. Krydre med salt og pepper.
Bakes i ovnen ved ca 200 grader i ca 15 minutter, eller til torsken er ferdig og faller fra hverandre.
Serveres med en gang, gjerne med ris el lignendes.
Velbekomme!
det så kjempegodt ut!! inspirerende blogg!
SvarSlettDenne er kjempegod ja! Har fullstendig dilla på fetaost, og bare MÅ putte det på alt -så her venter snart kyllingform med feta ;-) Mange fine oppskrifter å finne her.
SvarSlettGod søndag :-)