1 boks kremfløte
1/2 vaniljestang
1-1,5 ss sukker
2 gelatinplater
Sjokoladesaus
Slik gjøres det:
Ha fløten i en kjele
Og ha oppi vaniljestangen.
Kok opp fløten
Ta kjelen av platen og la det stå i 20 minutter.
Fjern vaniljestangen
og tilsett sukkeret og rør om.
Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann i ca ett minutt til de er myke.
Klem ut vannet
og ha i fløten.
Rør om.
Fylles i fire former/glass og settes kjølig i minst 3-4 timer.
Ha på sjokoladesaus rett før servering.
Pynt gjerne med et jordbær eller annen bær/frukt
Velbekomme!
Pannacotta er ein absolutt dessertfavoritt her i huset...Har ikkje prøvd med sjokoladesaus enno, men det såg absolutt freistande ut:0)
SvarSlettBle det ikke veldig søtt? Jeg har laget den selv og synes den var herlig enkel og god, men jeg brukte nektarinsalat. Har også laget den med bringebær, men det ble for mye smak av bringebærene. Tror jeg skal prøve med jordbær bare de gode, smakfulle kommer.
SvarSlettTusen takk for koselige kommentarer på matbloggen min!
SvarSlettPanna Cotta er en enkel og alltid velsmakende dessert, som kan varieres i det uendelige. Anbefaler deg å prøve en litt mer syrlig utgave, som du finner her: http://trineblogg.blogspot.com/2010/04/syrlig-panna-cotta-med-nektarinsalat.html
Trine ;)
mmm... panna cotta er så godt, og så lett å lage når man skal ha gjester da! Skal prøve denne panna cotta'en, men kanskje med den mer syrlige utgaven. Ble det ikke vel søtt med sjokoladesausen?
SvarSlettTusen takk for så masse hyggelige komentarer!
SvarSlettJa, denne med sjokolade ble litt vel mektig, så takk for tipset Trine, det skal jeg absolutt prøve ut til helga:)