Denne oppskriften fant jeg på denne siden
Fylt squash
2 stk squash
1 stk løk
2 fedd hvitløk
400 gr kjøttdeig
2 ss olivenolje
1 boks hermetiske knuste tomater
0,50 dl kraft
1 ts salt
grovmalt pepper
1 ss frisk basilikum, ev samme antall ts tørket
revet hvit ost
Varm stekeovnen til 225 ºC.
Skyll og del squash i to på langs.
Bruk en skje og ta ut innmaten
og finhakk denne.
Legg de uthult squash på bakepapirkledt stekebrett, pensle med olivenolje
dryss på salt og stek i varm stekeovn i 6-7 min, mens fyllet lages.
surr mykt i olje.
Ha i kjøttdeig og smuldre opp med en gaffel.
Tilsett ”innmat” av squash
og stek i 3-4 min.
Tilsett hermetiske tomater, kraft,
salt
og krydder.
Kok opp og la trekke uten lokk i minst 5-6 min.
Legg stuingen i de forstekede squashhalvdelene
og dryss over ost. (hadde kun ost i skiver denne gangen)
Gratiner under grillen eller høyt i varm stekeovn.
Server med f.eks en grønn salat.
Nam! :)
SvarSlett