søndag 6. februar 2011

Fylt Squash

Denne oppskriften fant jeg på denne siden

Fylt squash

2 stk squash

1 stk løk

2 fedd hvitløk

400 gr kjøttdeig

2 ss olivenolje

1 boks hermetiske knuste tomater

0,50 dl kraft

1 ts salt

grovmalt pepper

1 ss frisk basilikum, ev samme antall ts tørket

revet hvit ost



Varm stekeovnen til 225 ºC.

Skyll og del squash i to på langs.
Bruk en skje og ta ut innmaten

 og finhakk denne.
Legg de uthult squash på bakepapirkledt stekebrett, pensle med olivenolje
dryss på salt og stek i varm stekeovn i 6-7 min, mens fyllet lages.

Rens og finhakk løk og hvitløk,
surr mykt i olje.
Ha i kjøttdeig og smuldre opp med en gaffel.
Tilsett ”innmat” av squash
 og stek i 3-4 min.
Tilsett hermetiske tomater, kraft,
salt
og krydder.
Kok opp og la trekke uten lokk i minst 5-6 min.
Legg stuingen i de forstekede squashhalvdelene


 og dryss over ost. (hadde kun ost i skiver denne gangen)
Gratiner under grillen eller høyt i varm stekeovn.
 Server med f.eks en grønn salat.

1 kommentar:

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails