torsdag 20. januar 2011

kyllingsuppe med carri



Hva passer vel bedre enn en varm og kraftig kyllingsuppe i kulden.
Denne oppskriften fant jeg hos Gerd, inne på lavkarbo.no 
Kyllingsuppe m/karri


(ca. 2 porsjoner)

2 kyllingfileter

1 medium løk i biter

2 fedd hvitløk, finhakket

1 ts karri

½ ts gurkemeie (eller ingefær)

½ ts malt koriander

1/8 ts kajennepepper

6 dl kyllingkraft (vann og kyllingbuljong)

1-2 ss sitronsaft


Tilsett buljongterningen i vannet og kok opp.
Kok kyllingfiletene i kyllingkrafta til de er møre.
Del filetene i biter eller strimler.
Stek løk og hvitløk mykt i smør
Surr så kyllingbitene og karri lett sammen med løken
Tilsett resten av krydderet,
,kyllingkraften og la småkoke i 15 minutter
Serveres med ostechips.
 
 
Ta noen skiver kali ferdig osteskiver,
stek de på en stekeplate i 200 grader,

 til de er blitt sprø)

 

 Disse er gode og dippe i salsa eller bruke til taco istedet for shell :)


4 kommentarer:

  1. Dette så utroligt godt ut!
    Gleder meg til å prøve :-D

    h

    SvarSlett
  2. Mmm, ser kjempegodt ut. Likte spesielt godt tipset med osteskivene, dette må prøves :)

    Ønsker deg en flott lørdag :)

    SvarSlett
  3. Ja, siden de osteskivene ikke inneholder karbohydrater, er de mye sunnere enn potetgull ol... :)

    Ha en super helg jenter:)

    SvarSlett

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails