Oppåskriften fant jeg inne på matsiden hos http://www.vg.no/
Antall porsjoner: 4
400 g kjøttdeig av svin
1 løk
1 paprika
1 fedd hvitløk
100 g magerost
2 ss revet parmesan
1 ss margarin til steking
1 ts salt
½ ts pepper
12 lasagneplater
Slik gjøres det:
Kok lasagneplatene i saltet vann tilsatt litt olje. Kok dem ca. 5 minutter.
Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta opp lasagneplatene av kjelen og legg platene på stekeplaten.
Skjær løken i tynne båter og paprika i biter.
Stek kjøttdeigen i to omganger i en stekepanne sammen med margarin.
Tilsett løk og hvitløk og stek raskt.
raskt. Tilsett paprika .
og smøreost
og vend det i pannen
smak til med salt og pepper.
Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene
og rull sammen. Legg rullene i en ildfast form.
Riv over parmesan
og sett formen i stekeovnen ved 225 grader i ca. 10 minutter.
Server en god salat vog hvitløksbaguetter ed siden av.
Smaker sikkert helt herlig! Hege
SvarSlettHeihei! Ja, det smakte veldig godt:)
SvarSlett