mandag 10. mai 2010

Fylt Cannelloni

Idag prøvde jeg ut noe jeg aldri har prøvd før, nemlig Fylte cannelloni med kjøtt. Der er jo rett å slett bare pastaplater som er fylt. Dette smakte godt så det skal vi absolutt prøve igjen også!
Oppåskriften fant jeg inne på matsiden hos http://www.vg.no/

Antall porsjoner: 4

400 g kjøttdeig av svin

1 løk

1 paprika

1 fedd hvitløk

100 g magerost

2 ss revet parmesan

1 ss margarin til steking

1 ts salt

½ ts pepper

12 lasagneplater

Slik gjøres det:

Kok lasagneplatene i saltet vann tilsatt litt olje. Kok dem ca. 5 minutter.


Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta opp lasagneplatene av kjelen og legg platene på stekeplaten.

Skjær løken i tynne båter og paprika i biter.

 Stek kjøttdeigen i to omganger i en stekepanne sammen med margarin.

Tilsett løk og hvitløk og stek raskt.

raskt. Tilsett paprika .

og smøreost

og vend det i pannen

 smak til med salt og pepper.
Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene

 og rull sammen. Legg rullene i en ildfast form.

Riv over parmesan

og sett formen i stekeovnen ved 225 grader i ca. 10 minutter.



Server en god salat vog hvitløksbaguetter ed siden av.





2 kommentarer:

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails