torsdag 29. april 2010

Couscoussalat med kylling


Jeg var alene hjemme og skulle bare lage meg en rask middag før jeg måtte reise igjen igår, så da ble resultatet, en rask couscous salat med kyllingfilet,

Til 1 trenger du:
1 kyllingfilet
litt salat
litt tomat
litt løk
litt paprika
1 dl couscous
litt ost
1 vårløk
1 ts buljongpulver

Slik gjøres det:
Først starter jeg med cousousen. Følg anvisningen på pakken.
Jeg tilsetter litt buljonpulver for å få litt smak.


Skjær så ønsket grønnsaker og salat, det du måtte ha tilgjengelig, må ikke bruke de jeg har skrevet i oppskriften.

Skjær kyllingfileèn i passende biter.


Krydre med ønsket krydder, idag brukte jeg grullkrydder med hvitløk og paprika.

Stek kyllingbitene i en stekepanne på middelsvarm til de er gjennomstekt.


Når couscousen er ferdig blander du den sammen med salaten.
Bland godt sammen.

Når kyllingbitene er ferdige legger du de over den ferdig oppkuttende salaten.


Tilslutt strør du over vårløkringer. Og velbekome.




PS: det blir igjen litt som man kan ta med seg i en plastikboks og spise som lunsj dagen etter.

2 kommentarer:

  1. Cous-cous er jo så godt! Så lurt med det i salat! Hege

    SvarSlett
  2. Ja, det er kjempegodt i en salat, da blir det mer mektig og mer middag syntes jeg:)

    SvarSlett

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails