Det kjekke med denne oppskriften er at man tar det man har i kjøleskapet, for meg ble det denne gangen disse grønnsakene, neste gang blir det kanskje en helt annen kombinasjon. Man tar rett å slett det man har og liker på bruker det:
Til 2-3 porsjoner trenger du omtrent:
400-500 gram kjøttdeig
1 boks hermetiske tomater
2-3 fedd hvitløk
1-2 ss tomatpure eller sundriedtomato sauce
1-2 ts tørket oregano - eller noen kvaster med frisk oregano hvis du har
salt og pepper
1 løk, i skiver
1/2-1 squash, i skiver
10-12 cherrytomater (delt i to) eller 4 klasetomater el (i skiver)
ca 100 gram hvitost, revet
Slik gjøres det:
Brun kjøttdeigen i en panne.
Tilsett hvitløken mot slutten av steketiden.
Tøm eventuelt av fett, og tilsett deretter hermetiske tomater, tomatpure/sundriedtomato sauce.
Smak til med tørket oregano, .
salt og pepper
Ha kjøttdeigen i en egnet ildfast form,
og legg grønnsakene over, gjerne i taksteinmønster.
Strø over revet ost
og ha eventuelt på litt mer tørket oregano.
Stekes ved 225 grader i ca 20-25 minutter.
Server med hjemmelaget potetmos, ris eller pasta, eller som jeg har gjort her, hjemmelaget Naanbrød
Fin fint med insperasjon från blogg värden :-) får otroligt mycket insperasjon från fina bloggar.
SvarSlettYammi:0)
SvarSlettJa det er kjekt med inspirasjon frå medbloggarar!!
Takk for det jenter:)
SvarSlettJa, jeg henter mye av mine inspirasjoner igjennom matbloggene rundtomkring:)
Den såg god ut, snuppa! Må jeg prøve en dag altså :)
SvarSlettHeisann:0)
SvarSlettSpagettini er det samme som vanleg spagetti, men mykje tynnare.
Line: ok, takk for svar:)
SvarSlett