mandag 22. mars 2010

Madagaskar gryte med kylling og bacon

I anledning filmen Madagaskar 2 kom ut som så kom det også ut en grytepose som heter Madagaskar og som har bilder av figurene utpå posen.

Det jeg syntes var bra med denne gryten er at det er fullkornsspaste i, og bak posen fant jeg en oppskift som jeg bare måtte prøve og ble veldig fornøyd med.

Du trenger til 3-4 pers:
1 pose Madagaskar gryte fra toro
 2 dl creme fraiche
2 dl melk
4 dl vann
1løk(valgfritt, men jeg liker at det er litt smak)
200 gram bacon
200gram kyllingfilet.

Slik gjøres det:
Tøm posens innhold i en gryte og tilsett 4 dl vann, 2 dl melk og 2 dl creme fraiche. La gryten småkoke i 10 minutter. Tilsett gjerne litt pepper.

Ta frem en stekepanna, varm den, del kylling og bacon i små biter og stek de litt i stekepannen.

Ha kylling, løk og bacon i gryten og la det få ett raske oppkok. Server med godt brød og salat!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails