mandag 25. oktober 2010

gresskar

Jeg har kjøpt meg gresskar for første gang og jeg har ingen anelse for hva jeg skal lage av kjøttet. Skal prøve meg på å lage lykt av det etterpå:-) men har dere forslag til hva jeg skal lage som mat av gresskaret?
Published with Blogger-droid v1.6.3

6 kommentarer:

 1. Så spennende, gleder meg til å se resultatet. Jeg tror jeg ville prøvd meg på en typisk amerikansk thanksgiving pumpin pie eller laget en kake av det (hvis gulrotkake o.l. er godt burde vel gresskarkake også være det? Ser for meg at den saftige konsistensen på gresskarkjøtt ville være bra her.).

  SvarSlett
 2. Heihei:D

  Så gøy du ville være med på Give away hos meg:D Det var jo kjempekoselig! Du hadde jo mange blogger du! For en herlig matblogg da, men så mange oppskrifter, vet hvor jeg skal komme tilbake å lete når jeg skal prøve ut noe nytt. De oreomuffinsene så ufattelig gode ut. Jeg elsker oreo;) hehe

  Har dessverre ikke noe tips til hva du kan bruke gresskarene til.

  Ønsker deg en herlig uke:D

  SvarSlett
 3. Gresskar kan foruten pai feks kokes sammen med rotgrønnsaker til suppe- kjempegodt! Du kan bake gresskarbiter i ovnen med krydder og bruke i rundstykker. Jamie Oliver har en fin oppskrift på det. Og du kan dele kjøttet i terninger og koke de i sursøt sukker/edikk lake med ingefær og nellikspiker, da får du sylta gresskar. Veldig godt til fiskesuppe og stekt kjøtt. Lykke til med halloweendekorasjon og matlaging. :-)

  SvarSlett
 4. Mener jeg har smakt en god gresskarsuppe i forbindelse med halloween. Fin farge på den var det også!
  Har aldri prøvd å lage noe med gresskar, så spent på hva du finner på! :)

  SvarSlett
 5. tusen takk for fine forlag jenter:)
  Da har jeg bestem meg, så følg med fremover:)

  SvarSlett

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails