Denne oppskriften fant jeg inne på klikk.no
Til 4 personer:
Ingredienser
4 store poteter
8 ss sprøstekte baconterninger
2 ss barbequesauce
1 stilk persille, finhakket /2 ss tørket persille
1 ss chiliflak/pulver
1,5 dl revet ost (helst cheddar)
Slik gjør du
Del potetene i to og legg dem med snittflaten ned på et stekbrett med bakepapir.
Bak i ovnen ved 200 C i 45 min. Skrap ut det myke potet fylle med en spiseskje
( det hjelper å holde poteten i en grillvott el. lign. da den er varm når den kommer ut)
men la det være igjen ca 3 mm med myk potet i skallet. Pensle skallet med barbequesauce og
fyll hvert skall med 1 ss sprøstekte baconterninger og strø over chili og persille,
topp med rikelig med ost og bak på nytt ved 220 C i 5-10 min til de er gyldne.
Høres kjempe godt ut!
SvarSlettDette skal prøves!!