onsdag 27. januar 2010

Cheese Thrill

Her kommer nok en oppskrift fra kokeboka: Far heter Daddy, av Craig Whitson


Cheese Thrill

(biff av kvernet kjøtt)


Mengde: 1 person

Forbredelsetid: 15-20 minutter

Steketid: 8-10 minutter


250 gram grovkvernet kjøttdeig eller karbonadedeig

Noen skiver engelsk cheddarost (tine smaker for lite…)

Noen skriver bacon

2 ss olje

Havsalt og nykvernet sort pepper.
litt ketchup



Lag en flat, oval karbonade av halvparten av kjøttdeigen.

Ha litt ketchup på kjøttdeigen.

Legg 4-5 skiver cheddarost på kjøttet, men behold en 1cm ostefri kant, rundt det hele.

Legg resten av kjøttdeigen oppå osten og klem forsiktig kjøttet sammen til en stor biff.

Fest baconskivene rundt kanten av biffen med tannprikene.

Varm oljen i en stekepanne.

Ha biffen i stekepannen og ha på litt salt og pepper. Stek i pannen til kjøttet er brunt på undersiden, så snu kjøttet.

Ha salt og pepper på andre siden av kjøttet, legg på lokk og reduser varmen.

Stek biffen til den er medium stekt(ca 6-7minutter) Legg noen skiver cheddarost på biffen når det ca 2 minutter igjen av steketiden. Server Cheese Thrill straks osten er smeltet.

Det er godt med french fries eller andre poteter til. Grønnsaker, tomatsalsa eller ketchup og stekt løk passer også godt til Dette er en god kveldsmat på en helgekveld, eller når du bare har lyst på noe godt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails