onsdag 27. januar 2010

Salat med fetaost

Dette er en salat som er deilig å kose seg med ute på sommern sammen med litt grillmat kanskje??
Ellers så kan du jo bare spise salaten som den er, og kanskje hive oppi en kyllingfilet i strimler, så får du ett fullverdig middag. Bare fantasien setter grenser!

Dette er til 4-6 porsjoner:


1 issalat,

2 tomater,

½ agurk,

1 rød paprika,

1 grønnpaprika,

1 stor salatløk,

200 g fetaost,

2 hardkokte egg,

svarte olivener

finhakket persille

Dressing:
 ½ dl olivenolje,
½ dl hvitvinseddik,
1 hvitløksfedd,
salt og pepper.


Vask grønnsakene og la dem renne godt av. Skjær salaten i biter, tomatene i båter og agurken i skiver eller kubber. Fjerne frø og hinner fra paprikaene og skjær dem i strimler. Skrell løken og skjær den i ringer. Del fetaosten i små stykker og eggene i båter. Legg alt på et stort fat. Legg olivener på toppen og dryss på hakket persille. Visp sammen olje og eddik. Tilsett finhakket hvitløk og smak til med salt og pepper. Drypp dressingen over salaten. Noen vil ønske eks tra olivener ved siden av. Server fersk, godt brød til – gjerne grovt.



 
Men frykt ikke hvis du ikke har alle disse ingrediensene som står her, eller hvis det er noe dere ikke liker, så er det bare å erstatte med noe annet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails