Jeg fikk en oppskrift på kyllingkjøttboller av ei på ett forum jeg henger på, og disse falt såå godt i smak at jeg bare må dele det med dere andre!! Det lønner seg dobble oppskriftgen og ha en i reserve i fryseren til man får lyst på noe godt:) Disse er godt krydret!
1 posjon:
400 gr kyllingkjøttdeig
50 gr revet parmesan
1/2 finhakket chili
en klype flaksalt
en klype pepper
en ss mel
1 dl vann
urter fra hagen; basilikum, timian, oregano, persille og littegranne dill
Men går fint an å bare ha noen av dem, Basilikum, oregano og persille er det som smaker best og mest!
Slik gjøres det:
Ha kjøttdeigen i en bolle og tilsett alle kryddrene,urtene og osten.
Del chillien på langs, og skrap ut frøene, hvis du ikke liker så sterkt(er frøene som er det sterkeste)
Finhakk chillien og ha oppi kjøttdeigen. Ha i mel og vann og rør til en fast og litt seig deig.
Form til små boller og stek til de er gjennomstekte.( ikke rosa på sidene)
Disse kan fint serveres til det alle meste. Passer ypperlig til tapas siden disse er ganske krydret, perfekt oppi pitabrød sammen med salat, til spagettien eller kanskje i en baguett med litt tomatsaus!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
♥ koselig med en liten hilsen ♥