onsdag 27. januar 2010

Tapas kjøttboller

Denne oppskriften fant jeg inne på http://www.matprat.no/

ca 35 stk.

Ingredienser

800 gr kjøttdeig

1 løk

3 fedd hvitløk

1 egg

1 pose tex-mex krydder

salt/ pepper/ chilikrydder etter ønsket smak


Slik gjør du

fin hakk løk og hvitløk, bland sammen med kjøttdeig ha i et sammenpisket egg og bland i krydder.

Elt sammen til deigen blir fast. Fukt hendene og lag små kjøttboller. Blir ca 35 stykk. La de stå kaldt i 20-30 min.

Stek de på middelssterk varm i ca 5 minutter. ( pass på at løken ikke blir svidd)

Varm evt kjøttbøllene videre ønsket saus ( tacosaus på glass kan brukes

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails