onsdag 27. januar 2010

Creme Fraiche-kylling

Denne oppskriften fant jeg inne på http://www.lavkarbo.no/

Den er virkelig nydelig og hvis du serverer ris eller baguetter til så er ikke retten lavkarbo lengre.


Til ca 4 persjoner:
En blomkål og en brokoli deles i skiver og legges i bunnen av en oval ildfast form.

Tre kyllingfileter deles, stekes og legges over brokkolien.

Litt sopp stekes og legges over.

En løk hakkes, stekes og legges over.


Bland så:

2 bokser creme fraiche

2 ts paprikapulver

2 ts pepper

3 ts estragon

2 ts karri

2 ts buljongpulver


Og hell dette over formen.

Ha litt reven ost på toppen, gratiner i ovnen på 200 grader i en halvtime.

Serveres med salat, ris og baguetter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails