lørdag 30. januar 2010

Får i kål

Får i kål er noe av det letteste å lage. Og det er en festmiddag i seg selv!

Til tre personer trenger du :


2 kg lammekjøtt av bog

1 stort kålhode

hele pepperkorn

salt

4 dl vann

litt hvetemel (hvis øskelig)

Slik gjøres det:
Start med å koke opp vannet.

Finn frem en stoor kjele og start med å legge først kjøtt i bunnen av kjelen,

så kål
 og pepper og salt

Legg så på nytt kjøtt, så kål og salt og pepper.
Fortsett med dette til alt er borte, men husk at kålen skal være øverst på toppen.
  Hell på det kokende 4 dl vann og la det hele småkoker i 2,5-3 timer,
  gjerne lenger.

Snurr litt rundt på kjelen innibland og hell på litt vann lik at det ikke tørker!

Server med kokte poteter og kålrot stappe.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails