Her i huset er vi veldig glad i kjøttboller, så derfor blir det endel kjøttboller oppskrifter her inne og her kommer det en oppskift på litt sterke kjøttboller! Oppskriften fant jeg inne på http://www.klikk.no/
Ingredienser
800 gram karbonadedeig
2 grovhakkede, grønne chili
2 finhakkede eller pressede, kinesiske hvitløk
2 mellomstore egg
100 gram reven parmesan
Salt og pepper
1/2 ts reven muskat
Slik gjør du
Har du en kjøkenmaskin? Fint!
Inn med alle ingrediensene og bland sammen.
Ikke? Kna alt sammen med hendene.
Lett som en plett.
Form kjøttbollene ved hjelp av en spiseskje
som du dypper i vann innimellom (for feste)
og innsiden av håndflaten. Disse
kjøttbollene er gode og saftige om de får
litt størrelse, så lag dem omtrent så store
som golfballer. Brun dem i stekepannen med
en klatt meierismør, og legg dem i en
ildfast form. Inni ovnen på 170 grader
i 15-20 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
♥ koselig med en liten hilsen ♥