torsdag 28. januar 2010

Spanske kjøttboller

Her i huset er vi veldig glad i kjøttboller, så derfor blir det endel kjøttboller oppskrifter her inne og her kommer det en oppskift på litt sterke kjøttboller! Oppskriften fant jeg inne på http://www.klikk.no/

Ingredienser

800 gram karbonadedeig

2 grovhakkede, grønne chili

2 finhakkede eller pressede, kinesiske hvitløk

2 mellomstore egg

100 gram reven parmesan

Salt og pepper

1/2 ts reven muskat



Slik gjør du

Har du en kjøkenmaskin? Fint!

Inn med alle ingrediensene og bland sammen.

Ikke? Kna alt sammen med hendene.

Lett som en plett.

Form kjøttbollene ved hjelp av en spiseskje

som du dypper i vann innimellom (for feste)

og innsiden av håndflaten. Disse

kjøttbollene er gode og saftige om de får

litt størrelse, så lag dem omtrent så store

som golfballer. Brun dem i stekepannen med

en klatt meierismør, og legg dem i en

ildfast form. Inni ovnen på 170 grader

i 15-20 minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails