Ingredienser
pizzabunnen:
50 g gjær
3 dl lunkent vann
5 ss olje
1 ts salt
8 - 10 dl hvetemel
Til fyllet:
2 dl Crème Fraîche Original
2 fedd hvitløksbåt
2 ts pizzakrydder eller tørket oregano
1 løk skiver
1 skinke /pepperoni
5 sherrytomater
15 - 20 oliven sorte
200 g Pizzaost original 4 slag oster
Slik gjør du
I stekeovnen: 225 °C, i 15-20 minutter
Pizzabunn:
Rør gjæren ut i det lunkene vannet, ha i olje, salt og nesten alt melet. La den heve i 20 minutter. Kjevl ut deigen.
Fyll:
Rør presset hvitløk i crème fraîche, tilsett krydder og smør blandingen ut på pizzabunnen. Legg på et tynt lag
med løkringer, cherrytomater og skinke. Dryss over revet gul ost og stek pizzaen midt i ovnen i ca 10 -15
minutter på 250 grader.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
♥ koselig med en liten hilsen ♥