tirsdag 9. februar 2010

Pizza med Crème Fraîche og skinke

Ingredienser


pizzabunnen:

50 g gjær

3 dl lunkent vann

5 ss olje

1 ts salt

8 - 10 dl hvetemel

Til fyllet:

2 dl Crème Fraîche Original

2 fedd hvitløksbåt

2 ts pizzakrydder eller tørket oregano

1 løk skiver

1 skinke /pepperoni

5 sherrytomater

15 - 20 oliven sorte

200 g Pizzaost original 4 slag oster

Slik gjør du


I stekeovnen: 225 °C, i 15-20 minutter

Pizzabunn:

Rør gjæren ut i det lunkene vannet, ha i olje, salt og nesten alt melet. La den heve i 20 minutter. Kjevl ut deigen.

Fyll:

Rør presset hvitløk i crème fraîche, tilsett krydder og smør blandingen ut på pizzabunnen. Legg på et tynt lag
 
 med løkringer, cherrytomater og skinke. Dryss over revet gul ost og stek pizzaen midt i ovnen i ca 10 -15
 
 minutter på 250 grader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails