tirsdag 16. februar 2010

Daim kake

Denne kaken er bare rett å slett nydelig!! Fant oppskriften på http://www.spise.no/

4 dl fløte

3 egg

350 gram sukker

2 doble daim

1ss Gelatinpulver

Slik gjøres det:

Marengs:

Eggehvite og sukker piskes stivt. Merk av fatest størrese på ett baakebrett kledd med bakepapir, ved å

tegne rundt fatet. Hell over marengsen og bruk slikepott til å runde av rundt sirkelen du tegnet på bakepapriet.

Stekes i  120 grader i ca 2 timer. Eggeplomme og sukker røres. Stivpisk fløten. Gelatinpulver røres i vann

og smeltes i vannbad. Sjokoladen knuses. Egg og sukkerblandingen røres i kremen. Ha i sjokoladen og

gelatinen. Alt røres sammen. Ha fyllet oppå den avkjølte marengsen. Sett i fryseren i minst 4 timer før

servering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails