Denne kaken er bare rett å slett nydelig!! Fant oppskriften på http://www.spise.no/
4 dl fløte
3 egg
350 gram sukker
2 doble daim
1ss Gelatinpulver
Slik gjøres det:
Marengs:
Eggehvite og sukker piskes stivt. Merk av fatest størrese på ett baakebrett kledd med bakepapir, ved å
tegne rundt fatet. Hell over marengsen og bruk slikepott til å runde av rundt sirkelen du tegnet på bakepapriet.
Stekes i 120 grader i ca 2 timer. Eggeplomme og sukker røres. Stivpisk fløten. Gelatinpulver røres i vann
og smeltes i vannbad. Sjokoladen knuses. Egg og sukkerblandingen røres i kremen. Ha i sjokoladen og
gelatinen. Alt røres sammen. Ha fyllet oppå den avkjølte marengsen. Sett i fryseren i minst 4 timer før
servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
♥ koselig med en liten hilsen ♥