tirsdag 9. februar 2010

Svin tikka pita

Nydelig rett! Kan serveres til lunj eller middag! Fant den inne på http://www.matprat.no/

Ingredienser til 4 pers:


4 stk skinkebiff

4 ss margarin /olje til steking

1 ts salt

1 ts pepper

4 stk pitabrød

1 stk løk i ringer

12 skive slangeagurk

4 stk salatblad

8 ss tikka masala saus

4 ss yoghurt naturell



Slik gjør du:


1. Krydre biffene og stek på middels varme i en panne, ca. 2 minutter på hver side. Varm gjerne pitabrødene litt i stekeovn eller brødrister.

2. Bland Tikka Masala-saus og yoghurt.

3. Legg grønnsaker og skinkebiff sammen med sausen inn i pitabrødene. Server straks.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails