Denne spennendes retten er veldig god og enklere enn det høres ut som! Den fant jeg inne på http://www.dinmat.no/
Ingredienser(2pers):
360 g ytrefilet av storfe
2 ss margarin
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
8 krepsehaler
2 ss smøreost
4 soltørkede tomater i marinade
2 Plat(er) butterdeig, frossen
360 egg til pensling
1 pk sjysaus
Framgangsmåte:
Sett steikeovnen på 200 grader.
Skjær ytrefilet i biffer ca. 180 gram pr.stykk.
Krydre biffene og brun dem raskt på sterk varme i ca. 1 min på hver side.
Kjevle ut butterdeigplatene og legg på biffene.
Smør osten, (gjerne med smak av kreps) på toppen av biffene og legg på hakkede krepsehaler og soltørkede tomater.
Pakk butterdeigen sammen, og trykk langs kantene med en gaffel.
Pensle med sammenvispet egg, og stek i 15 min.
Lag sjysaus som anvist på posen. Tilsett hakkede soltørkede tomater.
Tips: Server med grønn salat eller stekte grønnsaker og poteter eller pasta.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
♥ koselig med en liten hilsen ♥