tirsdag 9. februar 2010

rask kyllinggryte

Dette er en rask middag som kan gjerne serveres til gjester. Fant oppskriften inne på http://www.tine.no/

Antall porsjoner: 4


Ingredienser

4 kyllingfileter

2 ss TineSmør

4 gulrøtter

2 hvitløksbåter

1 dl  Eplejuice , eller annen god eplejuce

2 dl  Crème Fraîche Lett , eller  Matfløte

1 ss balsamicoeddik

1.5 ts salt

Slik gjør du


Skjær kylling i små biter. Rens og skjær gulrøtter i terninger og finhakk hvitløken.

Brun kyllingen i smør sammen med hvitløk, løk og gulrøtter. Tilsett cider og fløte og la det trekke 10 - 15

minutter. Tilsett balsamicoeddik og smak til med salt og pepper.

Server gryten med salat og kokt ris

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails