mandag 22. februar 2010

Lun kyllingsalat med avocado og fetaost

Jeg fant denne salaten inne på denne bloggen: http://mammaskokebok.blogspot.com/ Og bare måtte prøve den med en gang. Og denne kommer jeg til å spise ofte.  Den er mektig og egner seg godt som middagssalat.

 Ingredienser:
4 kyllingfileter

salt og pepper

1 rødløk

2 modne avocadoer

Cherrytomater

100 g fetaost

2 ss olivenolje (god)

1 ss vann

1 ss sitronsaft

2 ss frisk oregano

blandet salat



Fremgangsmåte:
Stek filetene raskt i pannen og etterstek dem i ovnen ved 175 grader i 10-15 minutter hvis de er store.

Skrell løk og skjær i ringer

Del avocadoene i to og ta ut steinen. Skrell og skjær i biter

Bland løk og avocado i en bolle

Smuldre i osten og hell på olivenolje, vann og sitronsaft. Bland inn oregano.

Fordel salaten på et serveringsfat.

Skjær kyllingfiletene i skiver og fordel dem over

Ha feta/avocado-dressingen over (bruk en skje).

Serveres straks med varm baguett, focaccia eller annet bakverk.

Salaten skal være lun.

Tilsett gjerne flere grønnsaker og urter også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails