tirsdag 9. februar 2010

Kjøttboller med rotgrønnsaker

Denne retten er sunn, god og rask å lage! :)
Funnet på http://www.matprat.no/

Ingredienser 4 pers:

400 g kjøttdeig av svin eller kylling

½ stk finhakket løk

2 ss margarin eller olje til steking

1 ts salt

½ ts pepper

1 pk dypfryst lapskausblanding á 800 g

2 ss margarin

2 ss hvetemel

1 bunt kuttet frisk kruspersille

5 dl melk

1 ts salt


Slik gjør du:

1. Bland sammen løk, kjøttdeig og krydder i en bolle. Bruk en spiseskje og "grav" ut små kjøttboller. Stek dem i en stekepanne med margarin eller olje til de er gjennomstekte.

2. Smelt margarin i en kjele og ha i lapskausblandingen. Vend inn mel, kruspersille og ha i melken. La det småkoke under omrøring i 10 minutter. Smak til med salt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails