tirsdag 9. februar 2010

Tomatgryte med skinkebiff

En sunn og fristende gryte for hele familien som jeg fant inne på http://www.matprat.no/



Ingredienser til 4 pers:


4 stk skinkebiff à 150 g

1 stk løk

2 ss margarin eller olje til steking

1 boks hakkede hermetiske tomater

½ ss chilipasta (sambal oelek)

2 ss tomatpuré

Ca. 1 dl vann

1 ts salt

1 boks hermetiske kikerter

2 ts sukker

½ ts pepper

1 pk ruccula



Slik gjør du:


1. Del skinkebiffene tvers over i to. Brun margarinen i en jerngryte og fres skinkebiffene på høy varme på begge sider sammen med løk i båter.


2. Tilsett tomater, tomatpure, sambal oelek, kikerter, vann og salt.

3. La gryta trekke 3-4 minutter, smak til med litt sukker og pepper. Skjær rucculasalat i mindre biter, og bland den inn like før servering.

Server med ris eller potetmos


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails