mandag 8. februar 2010

Kremet pestokylling med ovnsbakte tomater og poteter

Dette er en deilig alt-i-en-form-middag som er rask og god i smak og veldig enkelt.
Denne oppskriften fant jeg på denne bloggen: http://takkformat.blogspot.com/

Ingredienser til 4 porsjoner:

4 kyllingfileter

3 ss pesto

85 g mascarpone

4 ss olivenolje

100 g brødsmuler eller knust kavring

175 g cherrytomater

6 nypoteter

salt og pepper

Dette gjør du:

Sett ovnen på 200 grader. Bruk en liten, skarp kniv og lag et snitt langs siden på hver kyllingfilet som du

former til en lomme. Bland sammen pesto og mascarpone, og fyll forsiktig i kyllingfiletene.

Kutt potetene i båter, ha på litt olje og salt og pepper, og la dem få et forsprang i ovnen på ca 10 minutter.

Pensle litt olje på hver kyllingfilet, og krydre med salt og pepper. Ha brødsmulene på en stor tallerken, og

vend kyllingfiletene i. Ta ut den ildfaste formen, og legg i kyllingfiletene og tomatene. Hell over litt olje og la

stå i ovnen i 20-25 minutter til kyllingen blir gylden og gjennomstekt.

Strø over pinjekjernene og stek i 2-3 minutter til.

Dersom du ikke vil ha poteter, kan du servere godt brød til istedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails