tirsdag 16. februar 2010

Philly Cheese steak

Dette smørbrødet er himmelsk godt og passer godt som både middag og lunsj. Fant oppskriften i kokeboka far heter daddy av Craig Whitson.

Til 2 pers:

500gram oksemørbrand, skåret i tynne skiver

1 løk, skåret i tynne skiver

olje

godt brød ( helst en baguett eller lignendes)

grov fransk sennep

revet cheddar ost(gjerne en engelsk cheddar)

Marinada:
1dl olivenolje

1/2 dl rødvinseddik

2 hvitløksfedd

2ss dijonsennep

1 ss worcestershiresaus

Slik gjøres det:

bland sammen alle ingrediensene til marinaden i en bolle. Ha i kjøttet og dekk godt til med marinaden.

Sett den i kjøleskapet og la det stå i minst 4 timer.

Ta ut kjøttet av kjøleskapet og la det stå i romtemperatur i ca 30 minutter.

Stek kjøttet i 2 ss olje i en stekepanne. Hold kjøttet varmt i aluminiumsfolie etter steking.

Stek løkskivene i olje på lav panne og hold dem varme sammen med kjøttet.

Ha sennep på brødet og ha deretter på kjøttet, den varme stekte løken og osten.

Legg sandwichen på en stekeplate og la stå i ovnen til osten er smelet og bobler.

Server og kos deg:)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails