tirsdag 16. februar 2010

Kremet masala-kylling

Denne oppskriften fant jeg på denne bloggen:http://cafelemonia.blogspot.com/ .
Dette en kjempegod rett, raskt laget, ikke for sterk.


(4 pers.)

4 kyllingbryst, delt i store biter

3 cm fersk ingefær, hakket

3-4 hakkede hvitløksfedd

½ ts chilipulver

2 ss hakket koriander

saften av 1 lime

1 løk

1 frisk rød chili

1 ts gurkemeie

3 dl kremfløte

saften av ½ sitron

Bland kyllingen med ingefær, hvitløk, chilipulver, koriander og lime, la marinere en halvtimes tid. Hakk

 løk og chili og stek det mykt. Ta ut og stek kyllingen sammen med marinaden. Ha løken tilbake og tilsett

 gurkemeie og kremfløte. La småkoke noen minutter, til kyllingen er gjennomkokt. Smak til med salt,

 pepper og sitronsaft. Server med ris og naanbrød.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails