tirsdag 23. februar 2010

French toast med banan og pasjonsfrukt

Dette er en ny vri på french toast. Servers nemlig med deilig pasjonsfrukt saus.
Fant oppskriften i kokeboka: slurp, av Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley og Paul Løwe, en bok jeg anbefaler.


Til 4 porsjoner trenger du:

5 pasjonsfrukter

3 ss sukker

4 ss vann

3 egg

4 ss melk

1 banan i skiver

8 skiver loff

2 ss smør

frisk bringebær

Slik gjøres det:

Del pasjonsfrukten i to, og skrap ut kjøttet i en kjele. Kok opp pasjonsfrukten, sukker og vann til blandingen tykner. La den avkjøle. Visp sammen egg og melk. Fordel bananskrivene mellom to og to loffskiver. Dypp loffskivene i eggeblandingen, og stek dem gyldne på begge sider i smør. Del loffskivene i trekanter, og server dem varme med pasjonsfruktsaus og noen friske bringebær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails