Dette er en ny vri på french toast. Servers nemlig med deilig pasjonsfrukt saus.
Fant oppskriften i kokeboka: slurp, av Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley og Paul Løwe, en bok jeg anbefaler.
Til 4 porsjoner trenger du:
5 pasjonsfrukter
3 ss sukker
4 ss vann
3 egg
4 ss melk
1 banan i skiver
8 skiver loff
2 ss smør
frisk bringebær
Slik gjøres det:
Del pasjonsfrukten i to, og skrap ut kjøttet i en kjele. Kok opp pasjonsfrukten, sukker og vann til blandingen tykner. La den avkjøle. Visp sammen egg og melk. Fordel bananskrivene mellom to og to loffskiver. Dypp loffskivene i eggeblandingen, og stek dem gyldne på begge sider i smør. Del loffskivene i trekanter, og server dem varme med pasjonsfruktsaus og noen friske bringebær.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
♥ koselig med en liten hilsen ♥