tirsdag 23. februar 2010

Kanel sjokolade

Åhh, denne deilige sjokoladedrikken med kanel er virkelig nydelig!

Fant oppskriften i kokeboka: slurp, av Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley og Paul Løwe, en bok jeg anbefaler.


Til 1 glass eller 1 kopp trenger du:

40 gram mørsk sjokolade, helst med høy kakaoinnhold.

2 ss vann

2 dl melk

1 kanelstang

1 klype malt kanel

Slik gjøres det:

Ha sjokoladen og vannet i en kjele. Varm opp, og smelt sjokoladen under omrøring. Ha i melk og kanelstang. Kok opp sjokoladen, og server den med en klype malt kanel på toppen.

1 kommentar:

  1. Dette hørtes godt ut. Og i dag har det faktisk vært kakaovær her jeg har oppholdt meg (hvertfall etter at vi badet..)

    Takk for kommentar, forresten! Det er veldig hyggelig for en fersk blogger å få tilbakemeldinger.

    SvarSlett

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails