tirsdag 9. februar 2010

Sitronpai

Denne er virkelig nydelig, og akkurat passe søt og syrlig. Fant den inne på denne bloggen: http://cafelemonia.blogspot.com/



125 g smør

80 g melis

250 g hvetemel

30 g mandler

1 egg

4 egg

250 g sukker

2 store sitroner

50 g smør


Mal mandlene i food processor og tilsett så melis, mel og smør som kjøres til en kornete masse. Tilsett

egget. Press deigen ut i en smurt 30 cm paiform. Prikk bunnen med en gaffel og stek midt i ovnen ved

225 grader i 10-15 minutter. Avkjøl. Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland inn finrevet skall og saft fra

 sitronene. Rør inn smeltet smør. Hell blandingen i paiskallet. Stek på midterste rille ved 180 grader i ca

 20 minutter. Avkjøl før servering. Kan fryses.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails