mandag 22. februar 2010

alt i en form

En super måte å lage middag på! Ha alt i en form og sett den i ovnen - så går resten av seg selv. fant oppskriften på: http://www.matprat.no/


4 Porsjoner

Ingredienser

600 g renskåret svinekjøtt i strimler fra flatbiff

1 ts grillkrydder

6 dl ukokt hurtigris

6 dl varm hønsebuljong (utblandet)

1 ts gurkemeie

2 stk vårløk eller 1 vanlig gul løk

1 båt hvitløk

1 stk rød paprika

2 dl dypfryste erter

Slik gjør du:

1. Ha ris i en ildfast form.

Rør gurkemeie i varm buljong og slå dette over.


2. Skjær vårløk/guløk i ringer, paprika i biter, hakk hvitløken

 og bland paprika

løk

hvitløk

 i risen sammen med ertene.


Bland godt sammen:


3. Legg kjøttet på toppen og dryss over krydder.

Stek på 200 °C i ca 20 minutter.
Sett på grill eller overvarme og stek videre i 3-5 minutter for å få en gyllen brunfarge på kjøttet.
Server med nystekte grove rundstykker som du finner oppskrift på her: grove rundstykker

PSST: Tilsett gjerne hermetiske hakkede tomater sammen med buljongen i trinn 1, for ekstra smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails