En super måte å lage middag på! Ha alt i en form og sett den i ovnen - så går resten av seg selv. fant oppskriften på: http://www.matprat.no/
4 Porsjoner
Ingredienser
1 ts grillkrydder
6 dl varm hønsebuljong (utblandet)
1 ts gurkemeie
1 båt hvitløk
1 stk rød paprika
2 dl dypfryste erter
Slik gjør du:
1. Ha ris i en ildfast form.
Rør gurkemeie i varm buljong og slå dette over.
2. Skjær vårløk/guløk i ringer, paprika i biter, hakk hvitløken
og bland paprika
løk
hvitløk
i risen sammen med ertene.
Bland godt sammen:
3. Legg kjøttet på toppen og dryss over krydder.
Stek på 200 °C i ca 20 minutter.
Sett på grill eller overvarme og stek videre i 3-5 minutter for å få en gyllen brunfarge på kjøttet.
Server med nystekte grove rundstykker som du finner oppskrift på her: grove rundstykker
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
♥ koselig med en liten hilsen ♥