tirsdag 16. februar 2010

Kalkungryte med ris

Denne retten er utrolig god og ganske rask å lage. Fant oppskriften inne på: http://www.spise.no/

Til 4 personer:

500gram kalkun filet

1 rød, 1gul og 1 grønn paprika

3 sopp

4 sjalottløk

3 dl vann

2 dl rømme

2 dl matfløte

2 ss tomatpurre

2 ss sukker

2 ss sennep

2 ss paprikapulver

1 terning kalkunbuljong

1 Persille kvist

2 ss wircertershiresaus

ris til 4 pers.

Slik gjøres det:

Løk og sopp skjæres i biter. Kalkunfilet skjæres i tynne strimler. Paprika skjæres i biter. Løk og sopp

brunes i en panne på middels varme. Finn en ny panne og stek kalkunfilet brunt, litt om gangen.

Hell sopp og løk blandingen i kjøttet.  Ha så i sukker, paprika, wircestershiresaus, sennep, tomatpurre,

rømme, fløte og utblandet buljong. Rør alt godt sammen. Smak til med salt og pepper. Bland inn paprika og kok i 5 minutter.

Serveres med ris!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails