Denne retten er utrolig god og ganske rask å lage. Fant oppskriften inne på: http://www.spise.no/
Til 4 personer:
500gram kalkun filet
1 rød, 1gul og 1 grønn paprika
3 sopp
4 sjalottløk
3 dl vann
2 dl rømme
2 dl matfløte
2 ss tomatpurre
2 ss sukker
2 ss sennep
2 ss paprikapulver
1 terning kalkunbuljong
1 Persille kvist
2 ss wircertershiresaus
ris til 4 pers.
Slik gjøres det:
Løk og sopp skjæres i biter. Kalkunfilet skjæres i tynne strimler. Paprika skjæres i biter. Løk og sopp
brunes i en panne på middels varme. Finn en ny panne og stek kalkunfilet brunt, litt om gangen.
Hell sopp og løk blandingen i kjøttet. Ha så i sukker, paprika, wircestershiresaus, sennep, tomatpurre,
rømme, fløte og utblandet buljong. Rør alt godt sammen. Smak til med salt og pepper. Bland inn paprika og kok i 5 minutter.
Serveres med ris!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
♥ koselig med en liten hilsen ♥