tirsdag 9. februar 2010

Tomatsaus - grunnoppskrift

Denne grunnoppskriften kan du bruke som underlag for alle typer fyll til pizza. Sausen er også god alene med revet ost over.

Antall porsjoner: 4


Ingredienser

3 finhakket sjalottløk

2 finhakkede hvitløksfedd

2 ss olivenolje

2 boks hermetiske tomater , gjerne knuste

2 ss frisk oregano evt. 2 ts tørket krydder

0,4 ts salt

0,2 ts nykvernet pepper

Slik gjør du


Surr løk og hvitløk i olje til løken er blank. Tilsett hermetiske tomater og krydder.

La tomatsausen småkoke i ca 20 minutter til den har fått en litt tykk konsistens. Smak den godt til med salt og pepper.

Tips! Denne porsjonen kan med fordel fordobles og fryses i mindre emballasje, slik at du har ferdig saus til til flere pizzaer senere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails