mandag 22. februar 2010

Fisk i en fei i form

Her er en god middagsrett med fisk som de fleste liker, både store og små. Fant den inne på http://www.godfisk.no/

Ingredienser

Porsjoner 4

300 g laksefilet uten skinn og bein

300 g torskefilet uten skinn og bein

1 pk, ca 400 g dypfryst grønnsakblanding

1/2 pose, ca 400 g dypfryst pommes frittes

1 glass sursøt saus

2 ts salt

1/2 ts pepper


Slik gjøres det:
Skjær hver av fiskefiletene i fire jevnstore stykker.


Legg grønnsakene og potetene i et lite ildfast fat, dryss litt alt og pepper over.

Legg fisken over grønnsakene og dryss den med salt og pepper. Hell sausen over og sett fatet midt i ovnen.

Etter ca. 15 minutter er fisk, poteter og grønnsaker ferdig kokt og klart til servering. Dryss eventuelt hakket persille eller annet grønt over før servering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails