Her er en god middagsrett med fisk som de fleste liker, både store og små. Fant den inne på http://www.godfisk.no/
Ingredienser
Porsjoner 4
300 g laksefilet uten skinn og bein
300 g torskefilet uten skinn og bein
1 pk, ca 400 g dypfryst grønnsakblanding
1/2 pose, ca 400 g dypfryst pommes frittes
1 glass sursøt saus
2 ts salt
1/2 ts pepper
Slik gjøres det:
Skjær hver av fiskefiletene i fire jevnstore stykker.
Legg grønnsakene og potetene i et lite ildfast fat, dryss litt alt og pepper over.
Legg fisken over grønnsakene og dryss den med salt og pepper. Hell sausen over og sett fatet midt i ovnen.
Etter ca. 15 minutter er fisk, poteter og grønnsaker ferdig kokt og klart til servering. Dryss eventuelt hakket persille eller annet grønt over før servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
♥ koselig med en liten hilsen ♥