Denne deilige og sunne oppskriften fant jeg inne på http://www.matprat.no/
Ingredienser
800 g biff av ytrefilet storfe
2 ts sesamfrø
1 ts salt
1 ts pepper
2 ss margarin eller olje til steking
Risotto:
2 stk løk
2 båt hvitløk
400 g knollselleri (sellerirot)
2 stk gulrot
1 ss smør
2 dl arborioris (risottoris)
4 dl kjøttbuljong (utblandet i vann)
4 ss hakket bladpersille
Slik gjør du:
1. Finhakk løk og hvitløk. Skjær sellerirot og gulrøtter i små biter.
2. Stek grønnsakene i en gryte med smør. Rør inn risen og la det surre i 1 minutt. Hell over buljong og
kok under lokk i ca. 15 minutter.
3. Krydre kjøttet med sesamfrø, salt og pepper. Stek kjøttet i margarin på middels varme til det begynner
å piple på oversiden. Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem. La biffene hvile i 5
minutter.
4. Rør inn persille i risottoen.
Serveres gjerne med salat ved siden av.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
♥ koselig med en liten hilsen ♥