tirsdag 23. februar 2010

Pølserett med løk

Denne retten har vi til middag idag, og den er utrolig lett og rask å lage. Sunn er den også når du bruker lettprodukter. Her har jeg brukt lettere kjøttpølse og lettere smørost. Fant oppskriften inne på http://www.matprat.no/ men har gjort noen endringen, bla byttet ut purre med vanlig løk og tilsatt mer krydder.



Ingredienser til 4 pers


600 g lettere kjøttpølse

600 g pastaskruer

2 stk liten løk
2 tube smøreost (salami, pepperoni, e.l.)

1 ts salt

1 ts pepper

1 ts hvitløkspulver eller 2 hvitløksfedd

1ts italiensk salat krydder(eller annet foretrukket krydder)

60 g evt. hvitost

Slik gjør du:

1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Skjær purren i ringer og pølsene i skiver.

2. Bland pasta, løk, pølser og ost i en ildfast form. Tilsettkrydder, salt og pepper. Varmes i ovnen i 10 minutter på 230 grader. Retten kan også gratineres med ost.

Serveres gjerne med salat og hvitløksbaguetter.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails