Denne retten har vi til middag idag, og den er utrolig lett og rask å lage. Sunn er den også når du bruker lettprodukter. Her har jeg brukt lettere kjøttpølse og lettere smørost. Fant oppskriften inne på http://www.matprat.no/ men har gjort noen endringen, bla byttet ut purre med vanlig løk og tilsatt mer krydder.
Ingredienser til 4 pers
600 g lettere kjøttpølse
600 g pastaskruer
2 stk liten løk
2 tube smøreost (salami, pepperoni, e.l.)
1 ts salt
1 ts pepper
1 ts hvitløkspulver eller 2 hvitløksfedd
1ts italiensk salat krydder(eller annet foretrukket krydder)
60 g evt. hvitost
Slik gjør du:
1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Skjær purren i ringer og pølsene i skiver.
2. Bland pasta, løk, pølser og ost i en ildfast form. Tilsettkrydder, salt og pepper. Varmes i ovnen i 10 minutter på 230 grader. Retten kan også gratineres med ost.
Serveres gjerne med salat og hvitløksbaguetter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
♥ koselig med en liten hilsen ♥