mandag 8. februar 2010

Biff i fløtesaus

Dette er virkelig kosemat. Og passer perfekt som en romantisk middag for 2!

Ingredienser:


250 g biffkjøtt

1/2 ts salt

1/2 ts pepper

1 ss smør til steking

1/2 løk

8 sjampinjong

2 dl matfløte

1 dl vann
 
 
Framgangsmåte:


Skjær kjøttet i strimler

Skrell og rens løk og sjampinjong. Skjær de i skiver.

Krydre kjøttet med salt og pepper.

Stek kjøttet raskt i varm stekepanne med margarin i ca. 3 minutter.

Legg kjøttet over på en tallerken, mens du steker løk og sjampinjong til det blir lysebrunt.

Ha kjøttet tilbake i panna og tilsett fløte og vann.

La dette trekke på svak varme til sausen tykner litt, ca. 10 minutter.

Smak eventuelt sausen til med mer salt og pepper.

Tips :Serveres med ris eller stekte poteter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails