tirsdag 9. februar 2010

Salviekoteletter med ostetopping

Dette er virkelig en nydelig rett! Fant den inne på: http://www.tine.no/
Antall porsjoner: 4


Ingredienser

4 svin koteletter kam

4 skiver hvit ost

12 friske salvieblader

1 ts salt

¼ ts nykvernet pepper

2 ss Smør

2 dl Matfløte

1 dl kalvefond

Topping:

1 dl revet hvit ost

1 sitron , revet skall av

½ dl hakket persille

1 finhakket hvitløksbåt

Tilbehør:

400 g tagliatelle , eller annen pasta

1 gulrot

½ squash

3 ss olje

3 ss presset sitronsaft
 
 
Slik gjør du


Dryss salt og pepper på kotelettene og stek dem i smør i varm panne, først ca. 3 min på den ene siden.

Snu og ha ost og salvieblader på den stekte siden, og stek ca. 3 min på andre siden. Ha gjerne lokk på pannen.

Hell på fløte og la det putre et par minutter. Smak til med kalvefond (fås på flaske).

Topping:

Bland ingrediensene til toppingen og fordel den over over kotelettene.

Tilbehør:

Kok pastaen som anvist på pakken. Skrell gulrøttene og riv den og squashen med potetskreller eller

 ostehøvel, i lange strimler. Vend de strimlede grønnsakene i pasta- kjelen og hell av kokevannet gjennom et

 dørslag. Ha pastaen i en serveringsbolle. Bland oljen og sitronsaft og ringle dette over pastaen. Riv over

 nykvernet pepper. Vend forsiktig slik at oljen fordeles

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails