Dette er virkelig en nydelig rett! Fant den inne på: http://www.tine.no/
Antall porsjoner: 4
Ingredienser
4 svin koteletter kam
4 skiver hvit ost
12 friske salvieblader
1 ts salt
¼ ts nykvernet pepper
2 ss Smør
2 dl Matfløte
1 dl kalvefond
Topping:
1 dl revet hvit ost
1 sitron , revet skall av
½ dl hakket persille
1 finhakket hvitløksbåt
Tilbehør:
400 g tagliatelle , eller annen pasta
1 gulrot
½ squash
3 ss olje
3 ss presset sitronsaft
Slik gjør du
Dryss salt og pepper på kotelettene og stek dem i smør i varm panne, først ca. 3 min på den ene siden.
Snu og ha ost og salvieblader på den stekte siden, og stek ca. 3 min på andre siden. Ha gjerne lokk på pannen.
Hell på fløte og la det putre et par minutter. Smak til med kalvefond (fås på flaske).
Topping:
Bland ingrediensene til toppingen og fordel den over over kotelettene.
Tilbehør:
Kok pastaen som anvist på pakken. Skrell gulrøttene og riv den og squashen med potetskreller eller
ostehøvel, i lange strimler. Vend de strimlede grønnsakene i pasta- kjelen og hell av kokevannet gjennom et
dørslag. Ha pastaen i en serveringsbolle. Bland oljen og sitronsaft og ringle dette over pastaen. Riv over
nykvernet pepper. Vend forsiktig slik at oljen fordeles
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
♥ koselig med en liten hilsen ♥