Nydelig!
Antall porsjoner: 4
Ingredienser
4 svin nakkekoteletter
2 ssSmør , til steking
Urtesaus:
½ løk
1½ ss hvetemel
1½ dl vann
2 beger Crème Fraîche Lett
1 buljongterning
½ ss sitronsaft
½ dl hakket persille
½ dl hakket basilikumblader
½ dl hakkede valnøttkjerner
Slik gjør du
Brun kotelettene i halvparten av smøret, 3 minutter på hver side.
Rens og hakk løken. Fres den i resten av smøret. Strø på mel og spe med vann, Lett Crème Fraîche,
buljongterning og sitron. Kok opp.
Legg i persille, basilikum og koteletter. Smak til med salt og pepper. Strø over nøtter.
Server med kokte poteter og en grønn salat
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
♥ koselig med en liten hilsen ♥