tirsdag 9. februar 2010

Svinekotelett med urtesaus og valnøtter

Nydelig!

Antall porsjoner: 4


Ingredienser

4 svin nakkekoteletter

2 ssSmør , til steking

Urtesaus:

½ løk

1½ ss hvetemel

1½ dl vann

2 beger Crème Fraîche Lett

1 buljongterning

½ ss sitronsaft

½ dl hakket persille

½ dl hakket basilikumblader

½ dl hakkede valnøttkjerner
 
Slik gjør du


Brun kotelettene i halvparten av smøret, 3 minutter på hver side.

Rens og hakk løken. Fres den i resten av smøret. Strø på mel og spe med vann, Lett Crème Fraîche,

 buljongterning og sitron. Kok opp.

Legg i persille, basilikum og koteletter. Smak til med salt og pepper. Strø over nøtter.

Server med kokte poteter og en grønn salat

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails