Denne gode retten er perfekt til å severe til gjester:
4 pers:
500gram svinekjøtt i tynne små biter
150 gram bacon
1 løk
1 eple
1 ts paprikapulver
1 ts karri
1ts buljon
1 1/2 ss margarin
3 ss hvetemel
3/4 l melk
Salt og pepper
slik gjøres det:
Skjær bacon i terninger. Hakk opp løken. Eple skjæres i terninger, men husk at kjernen må fjernes.
Brun svinekjøttet i middels varm stekepanne i ca 7 minutter. Nå kan du sette på potetene.
Bacon, eple og løk stekes i en middels varm panne i ca 5 minutter. Krydre med paprika, karri og buljong.
Ha i mel og melk og la det småkoke i 5 minutter. Ha kjøttet tilbake i gryten.
Lag potetmos av potetene:
Mos potetene og tilsett smør og melk. Smak til med salt og pepper. Rør til potetmosen er luftig.
Serveres potetmos og chow chow med rosiner, kokkos og hasselnøtter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
♥ koselig med en liten hilsen ♥