tirsdag 16. februar 2010

Chow Chow

Denne gode retten er perfekt til å severe til gjester:

4 pers:

500gram svinekjøtt i tynne små biter

150 gram bacon

1 løk

1 eple

1 ts paprikapulver

1 ts karri

1ts buljon

1 1/2 ss margarin

3 ss hvetemel

3/4 l melk

Salt og pepper


slik gjøres det:

Skjær bacon i terninger. Hakk opp løken. Eple skjæres i terninger, men husk at kjernen må fjernes.

Brun svinekjøttet i middels varm stekepanne i ca 7 minutter. Nå kan du sette på potetene.

Bacon, eple og løk stekes i en middels varm panne i ca 5 minutter. Krydre med paprika, karri og buljong.

Ha i mel og melk og la det småkoke i 5 minutter. Ha kjøttet tilbake i gryten.

Lag potetmos av potetene:

Mos potetene og tilsett smør og melk. Smak til med salt og pepper. Rør til potetmosen er luftig.

Serveres potetmos og chow chow med rosiner, kokkos og hasselnøtter.
 

1 kommentar:

  1. Hola: tienes un blog genial, lleno de buenos e interesantes datos y quiero compartir contigo y tus lectores más información sobre la raza de perro Chow Chow y un video de fotografías del Chow Chow.

    Espero que te guste mi espacio y dejame un comentario si te apetece

    Saludos desde España

    SvarSlett

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails