Dette er en nydelig og enkel rett å lage.
Antall porsjoner: 4
Ingredienser
600 g laks eller ørret
1 purre
4 gulrøtter
2 stilk stangselleri
4 dl vann
1 fiskebuljongterning
1 dl Crème Fraîche Lett
1 sitron , revet skall av
Slik gjør du:
Skjær laksen i 2x2 cm store terninger. Finhakk purren, skjær den skrelte gulroten i tynne staver og
stangsellerien i biter.
Kok opp vann med buljongtrening og legg i grønnsakene. La det koke ca. 5 minutter. Legg laksebitene i
kjelen og la alt trekke ca. 5 minutter.
Ta opp fisk og grønnsaker. Rør i Crème Fraîche og revet sitronskall. Er sausen tynn, kan du røre i litt
maisenna. Kok opp igjen og smak til med salt og pepper.
Ved servering:
Ha fisk og grønnsaker på serveringsfat og slå den kokende sausen over. Server med kokt ris til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
♥ koselig med en liten hilsen ♥