tirsdag 9. februar 2010

Laksegryte sitron

Dette er en nydelig og enkel rett å lage.

Antall porsjoner: 4


Ingredienser

600 g laks eller ørret

1 purre

4 gulrøtter

2 stilk stangselleri

4 dl vann

1 fiskebuljongterning

1 dl Crème Fraîche Lett

1 sitron , revet skall av
 
Slik gjør du:


Skjær laksen i 2x2 cm store terninger. Finhakk purren, skjær den skrelte gulroten i tynne staver og

stangsellerien i biter.

Kok opp vann med buljongtrening og legg i grønnsakene. La det koke ca. 5 minutter. Legg laksebitene i

kjelen og la alt trekke ca. 5 minutter.

Ta opp fisk og grønnsaker. Rør i Crème Fraîche og revet sitronskall. Er sausen tynn, kan du røre i litt

maisenna. Kok opp igjen og smak til med salt og pepper.

Ved servering:

Ha fisk og grønnsaker på serveringsfat og slå den kokende sausen over. Server med kokt ris til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails