lørdag 13. februar 2010

Biffpai

Dette er en nydelig og enkel middagspai, som er perfekt å ta med i nista dagen etter hvis det blir rester.

Ingredienser til 4 personer


600 g biffkjøtt i strimler

4 ss olje

1 ts salt

½ ts pepper

2 pk butterdeig

2 pk dypfryst grønnsaksblanding

6 stk egg

6 dl melk

30 stk grønne oliven


Slik gjør du:

1. Sett stekeovnen på 200° C, og lag paideigen etter anvisning på pakken. Klem den ut i en form 26-28 cm.

2. Kjøttet brunes i olje i panne, og grønnsaksblandingen tilsettes og freses med det siste minuttet.

3. Hell kjøtt og grønnsaksblandingen over i paiforma, og tilsett sammenvispet egg og melk. Strø over noen oliven, og stek paien i ca. 35-40 minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails