Nydelig rett! Fant oppskriften på http://www.matprat.no/
Ingredienser til 4 pers.
800 g ytrefilet av lam
2 ss margarin eller olje til steking
800 g små potet
4 ss olivenolje
4 ss sennep
2 båt hvitløk
200 g grønne oliven
200 g tomat - halvtørket
100 g valnøttkjerner
2 ss finhakket frisk rosmarin
2 ss finhakket frisk timian
200 g salatblad
Slik gjør du:
1. Brun kjøttet raskt og etterstek det i ovnen på 125 °C i ca. 20 minutter til kjernetemperaturen er 65 ºC, rosastekt. Avkjøl og skjær det i skiver.
2. Skrubb poteter lett. Legg dem i en langpanne og vend inn sennep blandet med olje og presset hvitløk. Stek på 200 °C i ovn til de er helt myke (20 - 30 minutter, avhengig av størrelse på potetene).
3. Bland oliven, tomat og valnøtter i en bolle. Strø over urter og vend inn salat.
Anrett salat på en tallerken. Legg på kjøtt og sennepspoteter
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
♥ koselig med en liten hilsen ♥