Dette er en deilig rett som også er ganske raskt å lage. Sunt er det også!:)
Fant oppskriften inne på http://www.matprat.no/
Ingredienser til 4 pers.
600 g biff av ytrefilet storfe
1 pose teriyakisaus
2 ss olivenolje
200 g nudler
1 bunt vårløk
2 stk gulrot
6 blad kinakål
2 l vann
2 ts salt
4 ss klippet frisk koriander
Slik gjør du:
1. Teriyakisausen helles i en plastpose sammen med hele kjøttstykket. Klem ut luften av posen og knyt igjen. Marineres minst 4-5 timer, helst i kjøleskap natten over.
2. Brun fileten rundt det hele i en stekepanne på sterk varme. Senk varmen og tilsett marinaden. Legg på lokk og la kjøttet etterstekes på svak varme i ca. 15 minutter.
3. Rens og skjær grønnsakene opp i tynne strimler. Kok de sammen med nudlene i ca. 5 minutter. Sil av vannet.
4. Skjær opp kjøttet i tynne skiver og legg det over nudlene og grønnsakene, hell over marinaden og dryss over koriander.
PSST: Her kan du også bruke ferdig stekt roastbiff som varmes noen sekunder i marinaden.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
♥ koselig med en liten hilsen ♥