tirsdag 9. februar 2010

Teriyaki-biff

Dette er en deilig rett som også er ganske raskt å lage. Sunt er det også!:)
Fant oppskriften inne på http://www.matprat.no/

Ingredienser til 4 pers.


600 g biff av ytrefilet storfe

1 pose teriyakisaus

2 ss olivenolje

200 g nudler

1 bunt vårløk

2 stk gulrot

6 blad kinakål

2 l vann

2 ts salt

4 ss klippet frisk koriander


Slik gjør du:

1. Teriyakisausen helles i en plastpose sammen med hele kjøttstykket. Klem ut luften av posen og knyt igjen. Marineres minst 4-5 timer, helst i kjøleskap natten over.

2. Brun fileten rundt det hele i en stekepanne på sterk varme. Senk varmen og tilsett marinaden. Legg på lokk og la kjøttet etterstekes på svak varme i ca. 15 minutter.

3. Rens og skjær grønnsakene opp i tynne strimler. Kok de sammen med nudlene i ca. 5 minutter. Sil av vannet.

4. Skjær opp kjøttet i tynne skiver og legg det over nudlene og grønnsakene, hell over marinaden og dryss over koriander.

PSST: Her kan du også bruke ferdig stekt roastbiff som varmes noen sekunder i marinaden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ koselig med en liten hilsen ♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails